ГЕРБ даде пълно доверие на Борисов да изпрати проекта за Споразумението за

...
ГЕРБ даде пълно доверие на Борисов да изпрати проекта за Споразумението за
Коментари Харесай

ГЕРБ даде пълно доверие на Борисов за преговори с ПП-ДБ за създаването на коалиция

ГЕРБ даде цялостно доверие на Борисов да изпрати проекта за  Споразумението за взаимно ръководство и механизъм за взимане на решения, а впоследствие  преговорен екип, който да го разиска с представители на ПП-ДБ , съобщи кореспондент на   " Фокус "

" Предлагам на днешното заседание да ми гласувате това доверие, да изпратим преговорен екип и да опитаме да създадем едно изцяло ръководство ", съобщи по-рано Борисов. 

Партията се събра на Национално заседание в столицата. На него участваха членовете на изпълнителната комисия на ГЕРБ, депутати от групата на ГЕРБ-СДС, регионални координатори, кметове на общини и региони, общински и районни ръководители на партията.

" Или вършим нещо същинско или повече не става по този начин ", безапелационен бе той.

Както стана ясно по-рано от поръчката на Борисов, договарянията ще бъдат водени от Мария Габриел, а в екипа ще влязат още Рая Назарян, Теменужка Петкова и Деница Сачева. 

Борисов съобщи, че възможни избори 2 в 1 не биха се отразили добре за страната. Въпреки това обаче, водачът на ГЕРБ и на парламентарната група на ГЕРБ-СДС бе сериозен към първите девет месеца от ръководството. 

" Като виновна партия, смятам, че би трябвало да опитаме да въведем ред в този безпорядък ", зави той и предизвести, че разделянето в обществото ставало по-голямо. 

Любопитно бе, че Борисов се обърна към Христо Иванов и Атанас Атанасов и ги прикани да видели, че Политическа партия узурпирали властта в страната. Той счита, че дебатът за това кой да оглави Външно министерство бил за похищение на вниманието от останалите ведомства.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР